NOVINKY

PŘEDSTAVUJEME PODZIMNÍ MENU

Už nyní si můžete v Tusarově vychutnat nové podzimní menu od šéfkuchaře Radka Hasmana a jeho týmu. Menu, které vám přinese potěšení z gastronomie. Inspiraci jsme našli v podzimu a vybraných italských surovinách. Přijďte jej vyzkoušet.

NOVÉ LETNÍ MENU

Kam si zajít v Holešovicích na příjemné posezení nad kvalitním jídlem a vínem? Naše kroky vedou do italského bistra La Bottega Tusarova, tam se ukrývá poklad italské kuchyně. A pokud jste zde ještě nebyli, tak nové letní menu je dalším důvodem, proč ho navštívit.

OSLADÍME VÁM LÉTO!

Máme pro vás sladké zprávy. Světlo naší vitríny spatřily nové svěží dezerty. Na jaké novinky se můžete těšit ve všech našich La Bottega bistrech vám prozradíme právě teď.

5 DŮVODŮ, PROČ JE NÁŠ CHLÉB NUMERO UNO!

Upeč třeba chleba... To se možná snadno zpívá, ale upéct opravdu dobrý chleba je stále velký um. Naši zruční pekaři to ale zvládají na jedničku, a to z několika následujících důvodů.

PÁTEK TROCHU JINAK - IL TEMPO DEL VINO

Znáte to, konec týdne je potřeba náležitě oslavit. Po pracovním týdnu si to přeci zasloužíte. Vezměte kolegy, kamarády nebo třeba souseda a zajděte si po práci na skleničku a něco malého k tomu za speciální cenu. Začínáme s Il Tempo Del Vino!

Valentýnská romantika v La Bottega Tusarova

Láska prochází žaludkem, říká se. A my musíme jedině souhlasit. Ve dvou totiž chutná lépe a láska k dobrému jídlu spojuje. Přijďte se o tom přesvědčit a ochutnat naše speciální valentýnské menu.

Večeře s králem ryzlinku

Jak často se vám naskytne příležitost povečeřet s králem? Velikán přírodního moselského ryzlinku, Clemens Busch, míří do Prahy a spolu se speciálním menu osobně představí svá jedinečná vína

Michelinský šéfkuchař vaří v La Bottega Tusarova

Michelinský šéfkuchař Riccardo Agostini z restaurace i Piastrino přijede do Prahy. Po rychlém vyprodání večeře v Aromi, přinášíme další možnost, jak si vychutnat italské fine dinning menu v prostředí gurmet bistra.

Nový dezert a pralinky z čokolád od Claudio Corallo

Jediný tree-to-bar chocolatier na světě, Claudio Corallo, míří do Prahy. Z tropických ostrovů Svatý Tomáš a Princův ostrov s sebou přiveze jedinečný přístup k pěstování kakaových bobů a k výrobě čokolády, která v jeho podání není jen exkluzivní pochutinou, ale vysoce kvalitní superpotravina.

Dezert donutello jako dárek za vysvědčení

Dneska nastal poslední den školní roku a zítra si do škol přijdou žáci a studenti pouze pro vysvědčení. Než se rozutečou směr prázdniny, letní dobrodružství a nové zážitky, připravili jsme pro ně ve všech bistrech La Bottega a bistru restaurace Aromi překvapení.

DIM SUM POP UP S TAMARIND TREE

Naši kamarádi z Tamarind Tree s námi dva večery budou v La Bottega Tusarova připravovat klasické knedlíčky dim sum.

Představujeme Mlsnou kávu

Spojujeme dvě vášně do jedné neodolatelné nabídky. Pro všechny, kteří si užívají vůni čerstvého espressa a chuť sladkých italských dezertů přinášíme nově Mlsnou kávu neboli Caffè Goloso.