JARNÍ MENU

Jarní kombinace ingrediencí a příjemně svěží chutě jsou tady. Jaro oficiálně dorazilo do La Bottega Tusarova. Přijďte ochutnat nové menu šéfkuchaře Honzy Snopka a jeho týmu. Když jsme si s Honzou o nových chodech povídali, bylo vidět, že ho nové menu ohromně baví a nadšení se příjemně podepsalo na chuti. Jako každý šéfkuchař si užívá práci s kvalitními ingrediencemi, čerstvou jarní zeleninou, mladým masem a bylinkami. Je nádhera pozorovat, jak čerstvá zelenina rozsvítí chuť celého pokrmu, dodá mu svěžest a barevnost. 

Pojďte s námi ochutnat dvě nové pasty, tortelli plněné jarní zeleninou s cukrovým hráškem, se soté z mladé karotky s cibulovým prachem a pažitkovým olejem a také selečí ravioli se šalotkovým džemem, pěnou z larda a jarní cibulkou. 

Nově máme na lístku i risotto s krevetami s libečkem, libečkovou majonézou, limetou a konfitovanými cherry rajčátky. 

Z hlavních chodů vás zveme na jehněčí krkovici připravenou v sous-​vide s topinamburovým pyré, smaženou mátou a ředkvičkami. Její maso se úplně rozpadá, můžete ho krájet lžící. 

A poslední novinkou je zprudka opečený tuňák s omáčkou z ibišku, chřestem, houbami shimeji a krémem z piniových oříšků.

Věříme, že vás nové menu bude bavit. Těšíme se na vás.