LETNÍ MENU

Přijměte pozvání na nové letní menu šéfkuchaře Honzy Snopka do La Bottega Tusarova. Za tímto menu se do Holešovic prostě musíte vydat, žádné výmluvy. Honzovo menu je hodně vymazlené, asi tak bychom ho nejlépe vystihli. A na jaký z chodů by vás pozval? Když by si měl vybrat jen tři pokrmy, které ho nejvíce baví, tak jimi budou: hovězí falešná svíčková, siven alpský a bramborové gnocchi s mořskou levandulí.

Pojďte ochutnat novinky na letním lístku. Jako předkrm hovězí tartar s karamelovým krémem, shimeji, šalotkou s křupavým hořčičným semínkem podávaný na chlebu tramezzino.

Z kategorie pasta & risotto vás zveme na naše domácí vaječné těstoviny, rigatoni s ragú z hovězího krku se spálenou mozzarellou.
A také na léto u moře, tak chutnají bramborové gnocchi s mořskou levandulí, slávkami, rajčatovým crumblem a citronem. A nutno zmínit, že jsme na lístku nechali na vaše přání oblíbené risotto s krevetami s libečkem, libečkovou majonézou, limetou a konfitovanými cherry rajčátky.

Ochutnejte hovězí falešnou svíčkovou připravenou přes noc s glazovaným celerem, mladou karotkou a omáčkou z podmáslí. Hlavní chod z prémiového masa slibuje i prémiový zážitek.

Burger s trhaným vepřovým ramínkem, majonézou z dijonské hořčice, jablky pošírovánými v uzeném másle a k tomu gratinované brambory. Dietní chod to úplně nebude, ale výborný to ano. I bulka je domácí, upečená z máslového brioškového těsta u nás v Tusarově.

A na závěr ryba s křupavou kůžičkou - siven alpský s artyčoky, koprovou pěnou, sušenými rajčaty a tymiánovým olejem.
Kromě italské kuchyně vaří Honza velmi rád i tu českou a jeho koprová pěna nám připomíná milovanou koprovku. 

Myslíme, že teď už jen zvývá přijít ochutnat. Těšíme se na vás.