Nový dezert a pralinky z čokolád od Claudio Corallo

Jediný tree-to-bar chocolatier na světě, Claudio Corallo, míří do Prahy. Z tropických ostrovů Svatý Tomáš a Princův ostrov s sebou přiveze jedinečný přístup k pěstování kakaových bobů a k výrobě čokolády, která v jeho podání není jen exkluzivní pochutinou, ale vysoce kvalitní superpotravina.

Jako uvítání pro Claudia a pro vyjádření důležitosti jeho produktů, si La Collezione připravilo hned několik novinek v sortimentu svých podniků.

Od 20. října 2017 najdou zákazníci ve vitrínách s dezerty tzv. Tentazione Claudio Corallo. Jedná se o zbrusu nový dezert, který vytvořil šéfcukrář La Collezione, Daniele Combi, se svým týmem v La Bottega Tusarova. Tato delikatesa se skládá z jemného, extra čokoládového piškotu bez mouky, jenž je připraven ze 75 % a 100 % čokolády. Piškot je prokládán čokoládovým bezlaktózovým mousse z 80 % čokolády Claudio Corallo. Dezert je pak dekorovaný 75 % čokoládou a dozdoben drcenými přaženými boby.

Tento dezert bude dostupný ve všech pobočkách La Bottega a v Aromi.

Od 20. října 2017 zahahujeme také prodej čokoládových pralinek Claudio Corallo. Za jejich výrobou stojí Jaroslava Tomšů, která působí pod značkou SladkéUmění.cz. Tyto, mimochodem také bezmléčné a bezlepkové, pralinky zakoupíte v bistrech La Bottega a restauraci Aromi. Každý měsíc přibudou dva nové druhy a dostupné budou v limitovaném množství až do vyprodání v limitovaném množství..