PŘEDSTAVUJEME PODZIMNÍ MENU

Už nyní si můžete v Tusarově vychutnat nové podzimní menu od šéfkuchaře Radka Hasmana a jeho týmu. Menu, které vám přinese potěšení z gastronomie. Inspiraci jsme našli v podzimu a vybraných italských surovinách. Přijďte jej vyzkoušet. 

Začněte polévkou z cizrny s výtečnou vepřovou italskou klobásou cotechino, prachem z bobkového listu a kapar a tymiánovým olejem.

Ochutnáte paccheri s telecím ragú a grilovanou scamorzou či vaše volba padne na domácí bramborové gnocchi s hřiby, sépií a kadeřávkem?

Další podzimní novinkou jsou ravioli plněné Borlotti fazolemi s křupavým crumblem ze špeku a cibulovým popelem. Nás mile překvapila jejich lehce nasládlá chuť po fazolích, někomu může připomínat jedlé kaštany. Tyto skvělé fazole se používají i do proslulé italské polévky minestrone. 

Risotto s treskou, bramborovým chipsem, cacciuco a prachem z fíkových listů, možná nevypadá, ale jeho bohatost se ukrývá v intenzivní chuti. Uvidíte. 

My burgery můžeme, a to nejen v létě z grilu. Burger s trhaným hovězím pupkem, marinovanou okurkou, červenou cibulí a pečenou kořenovou zeleninou je skvělý, musíme to neskromně přiznat.

Tak a jsme u konce. Nechceme říct, že jsme si na závěr nechali to nejlepší, ale zprudka opečený tuňák s omáčkou z ibišku, fritovaným topinamburem a krémem z piniových oříšků je za nás opravdu top.

Ať už si vyberete z nového menu nebo denních specials. Buon appetite! Těšíme se. Svůj stůl si můžete rezervovat online, na emailu tusarova@labottega.cz či telefonicky na +420 220 610 065