NOVINKY

Nový dezert a pralinky z čokolád od Claudio Corallo

Jediný tree-to-bar chocolatier na světě, Claudio Corallo, míří do Prahy. Z tropických ostrovů Svatý Tomáš a Princův ostrov s sebou přiveze jedinečný přístup k pěstování kakaových bobů a k výrobě čokolády, která v jeho podání není jen exkluzivní pochutinou, ale vysoce kvalitní superpotravina.

Dezert donutello jako dárek za vysvědčení

Dneska nastal poslední den školní roku a zítra si do škol přijdou žáci a studenti pouze pro vysvědčení. Než se rozutečou směr prázdniny, letní dobrodružství a nové zážitky, připravili jsme pro ně ve všech bistrech La Bottega a bistru restaurace Aromi překvapení.

DIM SUM POP UP S TAMARIND TREE

Naši kamarádi z Tamarind Tree s námi dva večery budou v La Bottega Tusarova připravovat klasické knedlíčky dim sum.

Představujeme Mlsnou kávu

Spojujeme dvě vášně do jedné neodolatelné nabídky. Pro všechny, kteří si užívají vůni čerstvého espressa a chuť sladkých italských dezertů přinášíme nově Mlsnou kávu neboli Caffè Goloso.

Tusarova ve výběru Grand Restaurant Festivalu

Italské bistro La Bottega Tusarova ve výběru food kritika Pavla Mauera a Grand Restaurant Festivalu 2017.

Chceš být členem naší italské rodiny? Hledáme delistu!

Do holešovického bistra La Bottega Tusarova hledáme nového člena týmu. Potřebujeme delistu, který pomůže našim zákazníkům a hostům, objevit svět těch nejlepších italských delikates.