GASTRONOMICKÝ RÁJ v holešovicích
S VLASTNÍ VÝROBNOU

Italský šéfkuchař Riccardo Lucque, majitel restaurací Aromi a La Finestra, otevřel bistro s obchodem La Bottega Tusarova v pražských Holešovicích na adrese Tusarova 39, Praha 7. Do holešovické pobočky otevřené od února 2015 můžete přijít ochutnat domácí Altamurský chléb, salámy, prosciutto, sýry, dezerty a těstoviny se skvělými italskými víny. I v La Bottega Tusarova nabízíme tu nejlepší kávu od pravého mistra, Gianni Frasiho.

Ta pravá Itálie


Navštívit naše bistro můžete kdykoliv, je otevřeno každý den od 9 do 22 hodin
(v neděli do 21 hodin). Připravíme vám lahodné italské snídaně, každý den nové polední menu za 195 Kč a večer si vyberete z jídelního lístku lahodnou večeři.

Pro milovníky masa a ryb máme taky dobrou zprávu - každý den si můžete vybrat z bohaté nabídky stařeného masa a čerstvých ryb, které připravíme podle vašeho přání.

Na každý den je připraven plnohodnotný sortiment lahodných jídel, která si můžete vychutnat na místě nebo nechat zabalit s sebou.

MÍSTO, KDE VŠE VZNIKÁ

La Bottega Tusarova není pouze italským bistrem s obchodem, ale také výrobnou všech produktů z dílny Riccarda Lucqueho od pečiva a těstovin až po dezerty.

V naší cukrárně vznikají ty nejchutnější italské dezerty a dorty. Při jejich výrobě neděláme kompromisy a používáme pouze ty nejkvalitnější suroviny, sezónní ovoce. Prostě kvalita a použití těch správných ingrediencí je pro nás na prvním místě.

V La Bottega Tusarova také denně vyrábíme čerstvé těstoviny, které můžete ochutnat ve všech Bottegách po celé Praze a naše produkty odebírají i další restaurace po celém městě.

DOMÁCÍ TĚSTOVINY

Každý den vyrábí náš tým několik druhů čerstvých těstovin. K jejich výrobě, kromě raviol, používáme výhradně semolinovou mouku.

ČERSTVÉ PEČIVO

Každý den peče italský pekař Domenico Colaianna alias Mimmo, který pochází z Puglie z provincie Bari, čerstvé pečivo z italské mouky. Mimmo je opravdovým expertem na Pane di Altamura a přírodní kvásek.

SALÁMY A ŠUNKY

V naší nabídce najdete Salami di Cinta Senese, Salami al tartufo (lanýžový), kančí salámy a několik druhů mortadelly. Náš hlavní dodavatel masa, Domenico Celli, pro nás produkuje také domácí prosciutto, tzv. Fiocco di Prosciutto.