OBĚDOVÉ menu

OBĚDOVÉ MENU 19. 11. - 23. 11. 2018

Pondělí

Dýňový krém se zázvorem

Filet z lososovitého pstruha, zeleninové soté, panchetta

Tagliolini amatriciana

Úterý


Hovězí consommé, kroupy, mrkev

Ravioli s treskou, omáčka vierge

Kuřecí supreme, mléko, citron, šalvěj, grenaille

Středa

Vepřová terina, marinovaná zeleninka

Dýňové risotto, vlašské ořechy

Telecí květová špička, pak choi, omáčka allemande

Čtvrtek

Brokolicový krém

Bramborové gnocchi, vepřové maso, listová petržel

Černoperná slepice, lišky, perličková cibulka, kořenová zelenina

Pátek

Polévka z chobotnice, hrášek

Hovězí ravioli, marinované červené zelí

Kančí ragú, jalovec, bramborová kaše

245 kč /​ 2 chody

                                                                                         

                             Namísto polévky si můžete vybrat 110g čerstvého salátu z našeho salátového baru.